Alla inlägg av Malin Pluto

KKFare prisades på seglarförbundets Seglarträff

Torsten Jarnstam fick under seglarförbundets årliga seglarträff utmärkelsen årets ideella ledare med motiveringen nedan. Vi kan inte annat än att hålla med och är mycket glada över Torstens engagemang, både för Finnjolleförbundet och i KKF. Vi gratulerar Torsten till utmärkelsen och hoppas på fortsatt driv och glädjespridande framöver!

Årets ideella ledare – Torsten Jarnstam
Torsten Jarnstam har under många år varit en drivande och sammanhållande kraft i Svenska Finnjolle Förbundet – både under perioden som OS-klass och under övergången till en ”vanlig” internationell klass. Torsten, som är sinnebilden av en ideell ledare, har verkat både nationellt och internationellt. Han är en drivande person som aldrig framhäver sig själv utan helst hjälper andra och verkar för klassens bästa, både bland elit och motionär. Torsten är en uppskattad vän till många seglare över hela världen och hans stora kontaktnät har varit en stor tillgång för Finnjolleförbundet.

https://www.svensksegling.se/Nyheter/Startsidesnyheter/2022Q4/tvanyautmarkelserpaaretsseglartraff/

Service av motorbåtar

Vid genomgång av motorbåtarna upptäcktes att ribbarnas och Blåstens motorer har vatten i vevhuset. De behöver därför få sig ett packningsbyte innan de kan användas.

Använd alltså inte någon av ribbarna eller Blåsten tills detta är åtgärdat!

Motorbåtsutbildning 2022

Motorbåtsutbildningen hålls i år den 7e maj 9.30-13 och är öppen för alla föreningens medlemmar. Utbildningen hålls för att ge möjlighet till de som vill bli bättre motorbåtsförare och banläggare att utvecklas snabbare. Bättre förare och banläggare gynnar seglarskolan, den organiserade träningsverksamheten och tävlingar. 

Motorbåtsutbildningen är kostnadsfri och öppen för alla medlemmar men då antalet är begränsat prioriteras ungdomsledare och andra funktionärer. Även de som gått utbildningen tidigare är välkomna att anmäla sig men kommer prioriteras efter de som går utbildningen för första gången. Max deltagarantal 6 st. 

Vid frågor kontakta Malin Pluto 0703515771.

Anmälan görs via följande länk: https://forms.gle/ukPj69DxHtR5vddq6

Sista anmälningsdag 5 maj. Bekräftelse om plats skickas efter sista anmälningsdag.