Kategoriarkiv: Motorbåtar

Service av motorbåtar

Vid genomgång av motorbåtarna upptäcktes att ribbarnas och Blåstens motorer har vatten i vevhuset. De behöver därför få sig ett packningsbyte innan de kan användas.

Använd alltså inte någon av ribbarna eller Blåsten tills detta är åtgärdat!

Motorbåtsutbildning 2022

Motorbåtsutbildningen hålls i år den 7e maj 9.30-13 och är öppen för alla föreningens medlemmar. Utbildningen hålls för att ge möjlighet till de som vill bli bättre motorbåtsförare och banläggare att utvecklas snabbare. Bättre förare och banläggare gynnar seglarskolan, den organiserade träningsverksamheten och tävlingar. 

Motorbåtsutbildningen är kostnadsfri och öppen för alla medlemmar men då antalet är begränsat prioriteras ungdomsledare och andra funktionärer. Även de som gått utbildningen tidigare är välkomna att anmäla sig men kommer prioriteras efter de som går utbildningen för första gången. Max deltagarantal 6 st. 

Vid frågor kontakta Malin Pluto 0703515771.

Anmälan görs via följande länk: https://forms.gle/ukPj69DxHtR5vddq6

Sista anmälningsdag 5 maj. Bekräftelse om plats skickas efter sista anmälningsdag.

Motorbåts­utbildning 2021

Motorbåtsutbildningen hålls i år den 8e maj och är öppen för alla föreningens medlemmar. Utbildningen hålls för att ge möjlighet till de som vill bli bättre motorbåtsförare och banläggare att utvecklas snabbare. Bättre förare och banläggare gynnar seglarskolan, den organiserade träningsverksamheten och tävlingar.

Motorbåtsutbildningen är kostnadsfri och öppen för alla medlemmar. Antalet är begränsat till 6 deltagare. Utbildningen hålls lördagen den 12e maj mellan 9.30 och 13. Hela utbildningen kommer att genomföras utomhus. Vid frågor kontakta Malin Pluto 0703515771.

Anmälan görs via länken nedan;

https://forms.gle/RZxkXJvbiakqRCus6

KKFs motorbåtar

KKFs motorbåtar är undanställda för vintern. Underhållsarbete pågår, vi ska bland annat byta bränslefiltren på alla båtarna. Det är inte tillåtet att sjösätta någon av motorbåtarna under vintern.