Kategoriarkiv: Träning

KKFare prisades på seglarförbundets Seglarträff

Torsten Jarnstam fick under seglarförbundets årliga seglarträff utmärkelsen årets ideella ledare med motiveringen nedan. Vi kan inte annat än att hålla med och är mycket glada över Torstens engagemang, både för Finnjolleförbundet och i KKF. Vi gratulerar Torsten till utmärkelsen och hoppas på fortsatt driv och glädjespridande framöver!

Årets ideella ledare – Torsten Jarnstam
Torsten Jarnstam har under många år varit en drivande och sammanhållande kraft i Svenska Finnjolle Förbundet – både under perioden som OS-klass och under övergången till en ”vanlig” internationell klass. Torsten, som är sinnebilden av en ideell ledare, har verkat både nationellt och internationellt. Han är en drivande person som aldrig framhäver sig själv utan helst hjälper andra och verkar för klassens bästa, både bland elit och motionär. Torsten är en uppskattad vän till många seglare över hela världen och hans stora kontaktnät har varit en stor tillgång för Finnjolleförbundet.

https://www.svensksegling.se/Nyheter/Startsidesnyheter/2022Q4/tvanyautmarkelserpaaretsseglartraff/

Motorbåtsutbildning 2022

Motorbåtsutbildningen hålls i år den 7e maj 9.30-13 och är öppen för alla föreningens medlemmar. Utbildningen hålls för att ge möjlighet till de som vill bli bättre motorbåtsförare och banläggare att utvecklas snabbare. Bättre förare och banläggare gynnar seglarskolan, den organiserade träningsverksamheten och tävlingar. 

Motorbåtsutbildningen är kostnadsfri och öppen för alla medlemmar men då antalet är begränsat prioriteras ungdomsledare och andra funktionärer. Även de som gått utbildningen tidigare är välkomna att anmäla sig men kommer prioriteras efter de som går utbildningen för första gången. Max deltagarantal 6 st. 

Vid frågor kontakta Malin Pluto 0703515771.

Anmälan görs via följande länk: https://forms.gle/ukPj69DxHtR5vddq6

Sista anmälningsdag 5 maj. Bekräftelse om plats skickas efter sista anmälningsdag.

C55-segling i vår

Här kommer information till våra C55-seglare!

Det planeras att anordna tre tränarledda tillfällen i vår, för alla C55-fortsättningsseglare som vill fräscha upp och fördjupa sina kunskaper! Här kan vi exempelvis öva spinnaker, repetera och finslipa seglarteknik och lära känna nya fortsättningsseglare. Förhoppningen är att vi därefter känner oss inspirerade och trygga att fortsätta träna tillsammans och komma fram till hur vi vill lägga upp träningen under resten av säsongen.

Planera redan nu in datumen 27/4, 4/5 och 11/5 i kalendern för träning med ledare!

Kontakta Maria om du vill ingå i en kommunikationsgrupp för C55-segling framöver. Maria nås på 0761482026

KKF Innebandy

I år kör vi åter KKF innebandy. Alla föreningens medlemmar är välkomna att delta. Vi spelar i Tingvallagymnasiets idrottshall torsdagar mellan 18.00 och 19.00 med början efter båtintaget. Ett gäng klubbor finns att låna för de som inte har egen. Ingen föranmälan krävs men meddela gärna med sms om intresse finns så vi vet ungefär hur många som kommer.

Adam Svärd, kontaktperson KKF innebandy 0761186007