Inställt – Inbjudan till KKF och KSS gemensamma höstfest 2021

Till idag, är det endast 4 medlemmar som anmält sig och då det endast är mindre än 10 dagar kvar till höstfesten, känns beslutet rätt – att ställa in höstfesten för KKF/KSS lördag 21 november.
När vi frågar runt, får vi beskedet att många påverkas av att pandemin tar ny fart och är tveksamma till att träffas fysiskt.

Karlstads Kappseglingsförening och Karlstads Segelsällskap bjuder in till en gemensam höstfest för föreningarnas medlemmar.
Höstfesten äger rum lördag 27 november i KSS Klubbhus.
Samling kl. 17:55, då första varningssignal ges!

Knytkalas

Det du behöver göra, är att du tar med dig det du vill dricka under kvällen, samt något av följande matförslag: paj, potatisgratäng, kallskuret kött, Janssons frestelse, köttbullar, prinskorvar o.s.v.
Knytkalasmaten ställer vi upp på matbord, som alla sedan får gå och plocka från.
KKF tillämpade denna typ av knytkalas under många år och det var alltid lika lyckat. Mycket mat brukar det finnas – så risken är mycket liten, att någon är hungrig under kvällen.

Medlemmar uppmärksammas

Under kvällen kommer vi att uppmärksamma medlemmar inom KKF och inom KSS, som under året har bidragit ”lite extra” till föreningarnas verksamhet.

Musik är alltid trevligt!

Om det är någon eller några som är musikaliskt kunniga – ta gärna med din gitarr eller dragspel o.s.v.

Anmälan till höstfesten

För att vi ska kunna planera för höstfesten (dukning o.s.v.) måste du anmäla att du avser att komma, samt hur många i din familj som kommer till festen.
Maila svar till torstenjarnstam (at) yahoo.se senast 24 november!

Välkommen till en trevlig kväll i sällskap med seglarvänner från KKF och KSS – unga som äldre!