Vuxensegling – fortsättning

För vuxna som har seglat lite förut och vill fortsätta lära sig mer. Vi träffas och seglar en dag varje vecka under vår och höst. Båtarna vi seglar är klubbens C55:or och förkunskapskrav är att du klarar att segla självständigt utan instruktör. Vanligtvis träffas vi på onsdagar kl. 17:30 men variation av dag kan förekomma säsongsvis. Det gör inget om du inte har möjlighet att vara med på varje träning, du är med på de du kan. Tanken är att vi ska segla, ha roligt och lära oss mer förstås. Träningarna läggs upp för att ge en fördjupad kunskap inom jollesegling och kan, om så gruppen önskar, inriktas mot kappsegling.

Tränare för fortsättningsseglingarna för vuxna 2018 är Karin Pettersson och Johan Eileryd.

För att delta på träningarna ska du ha betalat in medlemskap. Utöver det tillkommer en träningsavgift (1000 kr/säsong) och en båthyra (500kr/säsong).

Första träningen är onsdag den 22/8 och vi samlas kl. 17:30 (OBS! tiden har ändras med förhoppningen om att komma ut på vattnet tidigare. Har man ingen möjlighet att komma tidigare än kl. 18 är det okej att hoppa in under träningens gång)

Om du vill var med anmäler du dig här: Anmälan

Jolleseglarna i Karlstad